ARTESANS des de 1976: passat, PRESENT i futur

L’empresa Mobles Bràfim es troba instituïda en tres pilars fonamentals que formen part de cadascun dels nostres projectes.

En primer lloc, el disseny. Sabem que els petits detalls importen. Per aquesta raó, els aportem exclusivitat amb una línia única de productes i acabats de primer nivell. Malgrat això, coneixem de primera mà l’exigència dels nostres clients. D’aquesta manera, la seva voluntat forma part del nostre procés artesanal des de l’inici del projecte.

En segon lloc, el gust. El nostre equip amb experiència dilatada en el sector és una fusió entre el passat i el futur del disseny. El present de Mobles Bràfim està constituït per dissenyadors que formen part de l’empresa des dels seus orígens, juntament amb la incorporació de nous membres que aporten una gran visió i projecció del futur del disseny del sector mobiliari. Aquest còctel exclusiu ens permet realitzar tota classe de projectes que se’ns formulin.

En tercer lloc i no per això menys important, la qualitat. Com a bons artesans, som uns obsessos de la qualitat.  En la nostra confecció, tots els factors desprenen qualitat per si sols. Creiem que és el nostre símbol distintiu en un món on cada vegada més es prescindeix de les coses més essencials.

Aquestes tres característiques resumeixen a la perfecció els principis de Mobles Bràfim i es converteixen en el nostre motor.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart